Tel: 02 / 48484111. Otváracie hodiny: Po-Pi: Predaj 07:30-18:00, Servis 07:00-18:00, So-Ne: Zatvorené

Ďalšie

    DOMÁCE NABÍJANIE, ALEBO PREČO BY STE MALI SIAHNUŤ PO WALLBOXE!

    Viete, že domáce nabíjanie prináša množstvo výhod? Takéto nabíjanie je efektívnejšie a výhodnejšie vďaka menším stratám. Ukážeme vám, ako si ho užijete naplno.

    Elektromobility sa netreba báť, naopak, treba si ju poriadne užiť. A ak už doma máte elektromobil alebo nad jeho kúpou uvažujete, veľmi dôležitou témou je domáce nabíjanie, s ktorým na prevádzke výrazne ušetríte. S domácim nabíjaním sa prirodzene spája Wallbox, práve s ním totiž využijete benefity domáceho nabíjania na maximum. Z takéhoto riešenia pochopiteľne plynie hneď niekoľko výhod, ktoré vám predstavíme vo videu.

    Najskôr si však povedzme, čo je to Wallbox. Wallbox je nabíjacia stanica pre komfortné domáce nabíjanie. Ide o kompaktné zariadenie, ktoré sa inštaluje štandardne na stenu, z čoho je aj odvodený jeho názov. Dizajn Wallboxu je príjemný a moderný, presne taký, aby ladil s každou modernou domácnosťou a vašim elektromobilom.

    ŠKODA iV wall box

    Wallbox ako taký je vybavený potrebnou elektronikou pre čo najbezpečnejšie, najrýchlejšie a najefektívnejšie nabitie elektromobilu, napríklad Škoda ENYAQ iV, alebo plug-in hybridného vozidla. Po príchode domov nemusíte zakaždým vyťahovať kábel a auto pripájať do zásuvky.

    ŠKODA má k dispozícii tri typy Wallboxov, v závislosti od vášho využitia a vašich požiadaviek. Základný Wallbox ŠKODA 𝗶V je vhodný na jednoduché domáce nabíjanie. Wallbox ŠKODA 𝗶V Connect však už ponúka možnosť overovania používateľa i online pripojenie pomocou Wi-Fi alebo LAN kábla. S takouto konfiguráciou získate vzdialený prístup k Wallboxu cez mobilnú aplikáciu POWERPASS a spolu s ňou dokonalý prehľad o nabíjaní. Je to už smart vecička.

    S domácim Wallboxom je nabíjanie až 5-krát rýchlejšie ako nabíjanie z bežnej zásuvky a navyše aj výhodnejšie kvôli nižším stratám. Ročnú úsporu pri jazde elektromobilom v porovnaní s bežnými automobilmi môžete bez problémov počítať v stovkách eur. Navyše, ak si na váš dom nainštalujete solárne panely, môžete jazdiť aj úplne zadarmo. Aj túto službu Škoda ponúka.

    ŠKODA pokračuje v ofenzíve eMobility
    Dokonca s aplikáciou POWERPASS či MyŠkoda v kombinácii s Wallboxom Škoda iV Connect+ budete mať dokonalý prehľad o vašom nabíjaní a zároveň si môžete byť istý, že nabíjačku využíva len ten kto má. Ak sa rozhodnete pre akýkoľvek z Wallboxov Škoda iV, vďaka službe HOME-CHECK nebudete mať s prípadným zháňaním spoľahlivých odborníkov na odbornú inštaláciu problém.

    Pozrite si naše video, kde vám ukážeme, prečo domáce nabíjanie prináša množstvo výhod. S Wallboxom Škoda iV je nabíjanie ešte lacnejšie, maximálne jednoduché a navyše smart vďaka mobilnej aplikácii POWERPASS.

    Autor: Techbox.sk

    Zdroj: skoda-storyboard.com

    Novinky