Tel: 02 / 48484111. Otváracie hodiny: Po-Pi: Predaj 07:30-18:00, Servis 07:00-18:00, So-Ne: Zatvorené

Ďalšie

    Plánujete v novom roku kúpiť jazdenku? So Škoda Plus ju môžete mať aj za 76 eur mesačne

    Škoda Plus ponúka nielen kvalitné a overené jazdné autá, ale aj ich financovanie.

    Pri kúpe nového vozidla sú finančné produkty už dávno samozrejmosťou. Nikto si už nekupuje auto za „cash“. Finančné produkty však pomôžu aj pri kúpe jazdného vozidla. Predstavme si modelovú situáciu. Na kúpu jazdeného vozidla máte k dispozícii 6 000 eur, no v tejto cenovej hladine sa nachádzajú väčšinou staršie modely s veľkým počtom najazdených kilometrov, navyše ktorých počet najazdených kilometrov s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou nesedí, a vy stojíte pred ťažkou voľbou: riskovať alebo nie?

    Aj takúto situáciu rieši výhodné financovanie, ktoré vám ponúknu v rámci programu Škoda Plus. Vami našetrené peniaze môžete použiť ako akontáciu a zvyšnú hodnotu auta dokážete ľahko financovať.

    V prípade, že si zvolíte vhodný druh financovania, môžete výrazne ušetriť na mesačných splátkach a dopriať si tak lepšie, mladšie a technicky zdravšie auto. Nielenže získate na imidži, ale sekundárne môžete ušetriť. Mladšie auto s nižším počtom kilometrov totiž spravidla vyžaduje menej údržby a takisto je oveľa menej náchylnejšie na poruchy, takže vám v konečnom dôsledku môže pomôcť s finančnou bilanciou. A to sú presne dôvody, prečo by ste v prípade, že hľadáte vhodný model z druhej ruky, mohli využiť výhodné financovanie, ktoré ponúka nielen výhodný úrok, ale aj istotu stabilnej finančnej inštitúcie s jasnými podmienkami. Na ilustráciu sme si pre vás pripravili aj príklady.

    Škoda Fabia 1,0 TSI

    Pri kúpe vozidla Škoda Fabia s motorom 1,0 TSI (70 kW) v stupni Ambition môže mesačná splátka vyjsť na 76 eur. Táto ponuka platí pri financovaní vozidla v celkovej hodnote 10 000 eur, pri zložení akontácie vo výške 60 % a rozpočítaní zvyšných splátok na 60 mesiacov.

    ŠKODA Fabia

    Financovanie vám pomôže aj v prípade, že nemáte k dispozícii toľko hotovosti. Akontáciu si môžete znížiť až na 20 %, čo v tomto prípade predstavuje 2 000 eur. Splátka pri dĺžke financovania 60 mesiacov potom bude 151 eur. Výška mesačnej splátky však vždy závisí od aktuálnej úrokovej sadzby, no aj tak tieto sumy sú mimoriadne prijateľné, nakoľko neohrozujú rodinný rozpočet. Na stránke skodaplus.sk sme našli niekoľko veľmi zaujímavých ponúk v tejto cenovej hladine.

    Škoda Octavia 1,6 TDI

    Modernú kombináciu reprezentuje rodinne orientovaná Škoda Octavia s motorizáciou 1,6 TDI (85 kW) vo výbave Style, s automatickou prevodovkou DSG. V tomto prípade sa nákupná cena pohybuje na úrovni 15 000 eur. V prípade akontácie vo výške 60 % môže vaša splátka vyjsť na 114 eur mesačne. Opäť, v prípade, že máte k dispozícii menej peňazí, prípadne chcete využiť peniaze na iné účely, môžete si zvoliť najnižšiu akontáciu -20 %. Splátka za toto vozidlo pri 60-mesačnej dĺžke splácania činí 227 eur.

    Škoda Octavia

    Pointou finančných produktov v tomto prípade sú oveľa širšie možnosti voľby jazdeného vozidla. Mali by ste ich využiť najmä v prípade, že si drahšie a z hľadiska kvality lepšie auto, na prvý pohľad nemôžete dovoliť. Hovorím „na prvý pohľad“, pretože v skutočnosti s financovaním môžete mať aj takéto auto na dosah. Stačí si spraviť výpočty, orientačnú lízingovú kalkulačku nájdete aj na stránke skodaplus.sk.

    Program Škoda Plus sa sústredí na predaj jazdených vozidiel u certifikovaných predajcov. Všetky vozidlá označené týmto programom spĺňajú prísne kritériá kvality a sú zárukou dlhého používania bez obáv z neznámeho pôvodu alebo zlého technického stavu. Vozidlá z programu Škoda Plus sú ponúkané s kvalitným servisným zázemím predajcov vozidiel Škoda.

    Zdroj:  skoda-storyboard.com/sk

    Novinky