Tel: 02 / 48484111. Otváracie hodiny: Po-Pi: Predaj 07:30-18:00, Servis 07:00-18:00, So-Ne: Zatvorené

Ďalšie

    Značková požičovňa Škoda GO

    Požičať si vozidlo priamo od predajcu Škoda? GO!

    Požičajte si vozidlo, aké sa vám práve hodí a na tak dlho, ako potrebujete! So značkovou autopožičovňou v mobile Škoda GO na nič nečakáte. Stiahnite si appku, vyberte si model a vyzdvihnite vozidlo priamo u predajcu.

    Prečo Škoda GO?

    Rýchle požičanie cez appku

    Vozidlá sú k dispozícii ihneď. Stačí si vybrať v appke a vyzdvihnúť u predajcu!

    Vozidlá zo showroomu

    Zabudnite na ojazdené vozidlá, so Škoda GO si požičiate posledné generácie modelov Škoda priamo od predajcu.

    V každom kraji

    Vozidlo si môžete požičať od Tatier k Dunaju. Vďaka širokej dostupnosti nezostanete v štichu, nech ste v ktoromkoľvek kraji!

    Stiahnite si aplikáciu a vyrazte na‏‏‎ cest‏‏‎y

     

    APP STORE          I          GOOGLE PLAY

    Superb na služobnú cestu? GO!

     

    Cestujte za prácou štýlovo a v pohodlí. Model Superb je ako stvorený pre podnikateľov, vhodne reprezentuje na stretnutí a očarí svojim luxusným dizajnom. Na dlhších cestách oceníte jeho prvotriedne sedadlá s masážnou funkciou a štedrý priestor interiéru, ktorý zaručí dokonalé pohodlie.

    Kodiaq na výlet? GO!

     

    Ak potrebujete väčšie vozidlo na rodinný výlet, chystáte sa na dlhú cestu a chceli by ste nachvíľu vymeniť elektromobil za spaľovací motor, alebo len túžite po väčšom priestore, model Kodiaq je pre vás ako stvorený. 7 sedadiel a veľký batožinový priestor zaručia, že aj dlhšia cesta bude príjemným zážitkom.

    Fabia na objavovanie sveta? GO!

     

    Vyrazte s partiou kamarátov do sveta s modelom Fabia. Vďaka veľkému kufru budete mať dosť priestoru na batožinu a moderné technológie a asistenčné systémy zaručia, že počas cesty ostanete v bezpečí. Poteší vás aj jej nízka spotreba, vďaka ktorej aj s menším budgetom môžete zájsť ďaleko.

    Octavia pre klientov? GO!

     

    Chýbajú vám vozidlá na operatívny leasing, alebo asistenčné služby? Požičajte si model Octavia na tak dlho, ako potrebujete. Univerzálne, no elegantné vozidlo ulahodí takmer každému klientovi. Potešia ich aj ergonomické sedadlá, moderný a priestranný interiér či LED svetlá.
    Právna informácia

    Novinky