Tel: 02 / 48484111. Otváracie hodiny: Po-Pi: Predaj 07:30-18:00, Servis 07:00-18:00, So-Ne: Zatvorené

Ďalšie

    Nový Kodiaq

    Úspešný príbeh pokračuje…

    Množstvo priestoru, špičková konektivita a prvý krát aj ako plug-in hybrid.

    Kombinovaná spotreba1 5.3 – 6.6 l/100km

    Emisie CO₂2 135 – 174 g/km

    Teraz ešte výhodnejšie

    Objednajte si nové auto s bonusom 2 300 € a výbavou navyše zadarmo.

    Balík výbavy zadarmo

    Convenience paket

    Elektrické otváranie kufra, KESSY, elektrické sedadlo vodiča, alarm

    Teraz zadarmo v hodnote 1 069 €

    Exteriér

     

    Presvetlená maska chladiča s Matrix – LED predné svetlomety vytvárajú unikátny svetelný popis. l Robustný vzhľad dopĺňajú 20″ disky kolies, precízne tvarovaná kapota a prvky zo štruktúrovaného čierneho plastu. l Pokročilé asistenčné systémy, moderná technika a plejáda komfortných prvkov robia z nového modelu Kodiaq skvelú voľbu. l Za dverami batožinového priestoru je ukrytý veľkorysý priestor s objemom 910 litrov.

    Interiér

     

    Hlasové ovládanie, multifunkčný volant a 3 ovládače Smart Dials pod infotainmentom – ovládanie nebolo nikdy jednoduchšie. l Top ergonomické predné sedadlá s pamäťou a trojzónová klimatizácia sa postarajú o pohodlie na vašich cestách. l Rýchle bezdrôtové nabíjanie dvoch telefónov a USB-C dobíjacie porty sú len špičkou ľadovca v ponuke konektivity Kodiaqu. l Vďaka 3 radom sedadiel sa doňho bez problému zmestí rodina alebo priatelia a všetko čo potrebujú.

    Prečo nový Kodiaq?

    Dynamický a robustný dizajn

    Ostré a elegantné línie, kombinované s výrazným svetelným podpisom, prvkami karosérie z tmavého plastu a až 20″ disky kolies robia z modelu Kodiaq robustné a zároveň dynamické aj štýlové vozidlo s nadčasovým dizajnom.

    Elegantne očarujúci
    Prednej časti dominujú Matrix-LED predné svetlomety druhej generácie, ktoré môžu byť voliteľne prepojené horizontálnym svetelným pásom v maske chladiča pre úplne unikátny svetelný podpis. Predný spojler je vyrobený z robustného štrukturovaného plastu – obsahuje nasávací otvor s mriežkou s motívom včelieho plástu s dvoma aerodynamickými prvkami v kubistickom štýle. Výrazný vzhľad modelu Kodiaq ďalej zdôrazňuje osemhranná maska chladiča a priestorovo tvarovaná kapota.

    Unikátna dynamická silueta
    Aerodynamicky optimalizovaná dlhá strecha, ktorú dopĺňajú ploché strešné lišty v striebornom prevedení, zaujme na prvý pohľad. Štýlová línia na bokoch vozidla podporuje dynamický vzhľad modelu Kodiaq, zatiaľ čo kapotáž nad prednými aj zadnými kolesami zdôrazňuje priestor podbehov kolies a ich robustnosť. Štýlový a emocionálny vzhľad podporia aj 20″ disky kolies z ľahkej zliatiny a prvky zo štrukturovaného tmavého plastu – nielen v hranatom obložení blatníkov, ale aj v prahoch spodnej časti dverí.

    Atraktívny z každého uhla
    Zadná časť modelu Kodiaq je vizuálne rozšírená vďaka tradičnému poňatiu svetiel v tvare písmena C s dynamickými ukazovateľmi smeru a červenému pásu s 3D kryštalickou štruktúrou, ktorý spája obe zadné svetlá. Tento prvok dodáva Kodiaqu spoločne s robustným zadným nárazníkom so širokým difúzorom unikátny vzhľad.

    Veľmi priestranný a inovatívny interiér

    Máte veľkú rodinu alebo veľa priateľov? Žiadny problém. Kodiaq ponúka množstvo miesta až pre sedem pasažierov, navyše špičkovú techniku, dokonalú konektivitu a rad inovatívnych riešení.

    V jednoduchosti je krása

    Priestoru vodiča dominuje multifunkčný volant, ktorý je v strede ozdobený novým 2D logom Škoda a je dodávaný s dekoratívnymi prvkami v jedinečnej farbe tmavého matného chrómu. Voľne stojaca moderná dotyková obrazovka informačno-zábavného systému vyčnieva z palubnej dosky, takže ju vodič má vždy na dosah. Teraz, keď bol volič automatickej prevodovky premiestnený na volant, má stredová konzola viac priestoru a čistejší pocit. Ambientné osvetlenie palubnej dosky a panelov dverí dodáva interiéru príjemnú náladu.

    Priestor pre rodinu a priateľov

    Doplnkový tretí rad sedadiel robí z modelu Kodiaq mimoriadne praktické auto, ktoré pojme až 7 cestujúcich, ktorí cestujú v maximálnom pohodí a užívajú si dostatok vnútorného priestoru. Je samozrejmé, že kotviace body Isofix sa nachádzajú na vonkajších sedadlách v druhom rade a možno ich nájsť aj na sedadle predného spolujazdca.

    Veľkorysý batožinový priestor

    Vaša nová Škoda Kodiaq vám nenechá žiadne starosti s tým, že by ste museli niečo nechať doma. Je to jednoduché – zmestí sa tam všetko, čo potrebujete. Batožinový priestor pojme v základnej päťmiestnej konfigurácií 910l, po sklopení zadných sedadiel narastie na 2 105l. Vďaka tomu je batožinový priestor modelu Kodiaq jedným z najväčších vo svojej triede.

    Dôležité informácie vo vašom zornom poli

    Head-up displej je praktickým pomocníkom na vašich cestách, ktorý premieta vašu aktuálnu rýchlosť, navigačné pokyny a ďalšie informácie na čelné sklo. 10″ virtuálny kokpit s piatimi rôznymi rozloženiami ponúka podrobnejšie informácie a možno ho nakonfigurovať tak, aby zobrazoval údaje, ktoré si vyberiete.

    Inovatívne riešenia pod infotainment systémom

    Tri otočné a stlačiteľné voliče s minidisplejom v strede, umiestnené pod displejom infotainmentu, sú šikovným prvkom v interiéri modelu Škoda Kodiaq. Vodič s nimi môže jednoducho ovládať klimatizáciu, hlasitosť, priblíženie mapy a množstvo ďalších funkcií.

    Nebo na dosah ruky

    Panoramatická strecha presvetlí interiér a umocní pocit vzdušnosti vo vnútri auta. Má dve časti, predná časť sa dá vyklápať alebo posúvať dopredu. Pre maximálne pohodlie cestujúcich v Škoda Kodiaq sú sklá panaramatickej strechy tónované. Vďaka tomu je odovzdávané teplo do interiéru obmedzené na minimum a prestup svetla udržiavaný na príjemnej úrovni.

    Úložný priestor a funkcie Simply Clever

    Kodiaq ponúka nielen dostatok vnútorného priestoru pre všetkých pasažierov a veľkorysý batožinový priestor, ale vo vnútri je aj množstvo odkladacích priestorov na všetko, čo chcete mať na cestách po ruke. Je samozrejmé, že existuje aj veľa Simply Clever funkcií, vďaka ktorý bude váš každodenný zážitok s modelom Kodiaq skutočným potešením.

    Kvalita a ekológia idú ruka v ruke

    Každá časť interiéru Škoda Kodiaq bola vytvorená s maximálnou pozornosťou na kvalitné spracovanie a použitie prémiových materiálov, a to všetko s ohľadom na udržateľnosť a ochranu. Preto je v interiéri ecoSuite koža vyčinená zvyškami z výroby kávových zŕn, zatiaľ čo v Lounge Design Selection bolo použitých 40% prírodnej vlny. Všetky textilné časti vo všetkých interiéroch sú vyrobené zo 100% recyklovaného polyesteru. Dáždnik a škrabka na ľad sú tiež vyrobené z udržateľných materiálov.

    Nová dimenzia pohodlia za všetkých okolností

    Spoločne s priestranným interiérom ponúka Kodiaq rad komfortných prvkov, ktoré vás budú rozmaznávať pri každej jazde. Masážne sedadlá a trojzónová klimatizácia zaistia, že do svojho cieľa vždy dorazíte oddýchnutí.

    Rovnaký komfort ako doma v obývačke

    Elektricky nastaviteľné ergonomické sedadlá vodiča a spolujazdca s certifikáciou AGR vám zabezpečia pohodlie, nech idete kamkoľvek. Na dlhých cestách príde vhod elektrická bedrová opierka, opierka stehien a funkcia pneumatickej masáže. V zime oceníte vyhrievané sedadlá a v lete ventilované sedadlá. Nemusíte sa obávať ani o ostatných pasažierov, pretože aj oni si počas vašich spoločných ciest užijú dostatok priestoru a pohodlia.

    Už žiadne hádky ohľadom nastavenia klimatizácie

    Vám je vždy horúco, vaša žena stále mrzne a vaše deti majú o ideálnej teplote úplne inú predstavu. Pre Kodiaq to nie je žiadny problém, pretože vďaka trojzónovej klimatizácii si každý môže jednoducho nastaviť teplotu, ktorú preferuje.

    Ideálna teplota predtým, ako vyrazíte

    S prídavným nezávislým kúrením sa nemusíte obávať, že v zime budete musieť škrabať zamrznuté okná, ale ani sa nebudete musieť obávať neúprosných horúčav, keď sa vrátite do rozpáleného auta v horúcich letných mesiacoch. Jednoducho pomocou aplikácie alebo diaľkového ovládača kedykoľvek zapnite kúrenie alebo vetranie a Kodiaq na vás bude čakať s príjemnou vnútornou teplotou.

    Jedinečný hudobný zážitok

    Vychutnajte si svoje obľúbené skladby v najvyššej kvalite. Zvukový systém CANTON s trinástimi reproduktormi, subwooferom, ktorý dodáva dynamiku celému systému, 16-kanálovým zosilňovačom a digitálnym ekvalizérom, dodáva do interiéru celkový výkon 725 wattov.

    Bezpečnosť na prvom mieste

    Nadčasový dizajn a pohodlie sú úžasné vlastnosti, ale na cestách je pre nás najdôležitejšia bezpečnosť nás samých aj našich spolucestujúcich. Až 9 airbagov a ponuka pokročilých asistenčných systémov robia z Kodiaqu bezpečný automobil vo všetkých ohľadoch.

    Asistenčné systémy vodiča

    Kodiaq je vybavený najmodernejšími asistenčnými systémami vodiča, vďaka ktorým budete v bezpečí nielen vy a vaši spolujazdci, ale aj chodci, cyklisti a ďalší účastníci cestnej premávky. Na tieto systémy sa budete môcť spoľahnúť v rušnej mestskej premávke aj na otvorených cestách mimo mesta.

    Airbagy a ochrana proti nárazu

    V prípade nehody sú pasažieri chránení robustnou karosériou s veľkorysými deformačnými zónami a až 9 airbagmi, ktoré poskytnú jemne vyladenú interakciu s trojbodovými automatickými bezpečnostnými pásmi a bezpečnostnými opierkami hlavy. Medzi ďalšie bezpečnostné prvky patria moderné elektronické systémy určené na zmiernenie následkov nehody, ako napríklad multikolízne brzdenie a voliteľný asistent ochrany Crew Protect Assist.

    eCall

    Kodiaq je vybavený systémom eCall, ktorý komunikuje informácie, ako je poloha vozidla, počet osôb v aute, poloha vozidla pred a po nehode a stav v prípade nehody. Dá sa tiež kedykoľvek aktivovať manuálne pomocou tlačidiel v strešnom module.

    Moderná technika vo vašich rukách

    Využite ho naplno. Nový Kodiaq je plný najmodernejšej techniky a preto je dokonalým spoločníkom na ceste a mimo nej – aj v náročnom teréne.

    Výkonné a úsporné motory

    Škoda Kodiaq ponúka úsporné naftové a benzínové štvorvalcové motory s niekoľkými úrovňami výkonu, vždy spojené s automatickou prevodovkou DSG, pohonom predných či všetkých kolies a spĺňajúce aktuálne emisné normy. K dispozícii sú výhradne benzínové a dieselové motory, mild hybridné* prevedenie aj plud-in hybrid*.

    *dostupné neskôr

    Inteligentný pohon všetkých kolies

    Vďaka inteligentnému pohonu 4×4 toto SUV značky Škoda zvládne každý typ terénu. Kodiaq sa skvele riadi na nespevnenej ceste aj štrku. Systém pohonu všetkých kolies s elektronicky riadenou viaclamelovou spojkou reaguje na najmenšie zmeny pod kolesami počas milisekúnd.

    Adaptívny podvozok DCC Plus

    Kodiaq je na prianie vybavený novou generáciou systému Dynamic Chassis Control Plus (DCC Plus) s voľbou jazdných režimov Driving Mode Select. DCC Plus umožňuje vodičovi nastaviť si jazdné vlastnosti podľa svojich osobných preferencií: Normal, Sport alebo Comfort – stačí si vybrať. Nová generácia poskytuje rýchlejšie ovládanie tlmičov a širšie možnosti z hľadiska charakteristiky tlmenia, čo si všimnete vďaka lepšej jazdnej dynamike i pohodliu.

    Progresívne riadenie

    Progresívne riadenie kombinuje dynamickú ovládateľnosť vozidla – aby vodiči nemuseli rúčkovať na volante – s jednoduchou ovládateľnosťou (v mestskej premávke alebo pri parkovaní) pri potrebe otočiť volantom do väčšieho uhla.

    Automatická prevodovka DSG

    Pre ľahké ovládanie vozidla je automatické riadenie kľúčové. Sedemstupňová dvojspojková prevodovka DSG spolupracuje so všetkými motormi okrem plug-in hybridného ústrojenstva, ktoré je vybavené šesťstupňovým DSG. Kľúčovou vlastnosťou je schopnosť bleskurýchleho riadenia pri udržaní nízkej spotreby paliva.

    Všetko pre vašu bezpečnosť

    Asistencia pri jazde

    Travel Assist preberá čiastočnú kontrolu nad vozidlom, aby vám uľahčil riadenie a sledovanie premávky.

    Jeho súčasťou je adaptívny / prediktívny tempomat, ktorý okrem sledovania prevádzky spracováva rozpoznané dopravné značky a rýchlostné obmedzenia. To umožňuje včas upraviť rýchlosť, napríklad keď sa blížite k zákrute, križovatke alebo kruhovému objazdu.

    Súčasťou asistenčného systému je systém rozpoznávania dopravných značiek. Ten spracováva dopravné značenie obmedzenia rýchlosti, zákazu predbiehania, zákazu vjazdu na jednosmernú komunikáciu a všetky dodatočné pokyny, vrátane značenia konca obmedzenia.

    Adaptívne vedenie v jazdnom pruhu zasa rozpoznáva vodorovné dopravné značenie na ceste vrátane žltých čiar pri opravách vozovky, dopravných kužeľov a ďalšieho ohraničenia jazdnej dráhy.

    Súčasťou Travel Assist je aj asistent pri jazde v kolóne, či núdzový asistent, ktorý znižuje riziko nehody v prípade zdravotnej indispozície vodiča. Ten prevezme vedenie vozidla v jazdnom pruhu, zapne výstražné svetlá a začne vozidlo spomaľovať až do úplného zastavenia.

    Jednoduché parkovanie

    Zaparkovať nikdy nebolo jednoduchšie. Stačí stlačiť to správne tlačidlo.

    Inteligentný parkovací asistent pomáha vodičom s parkovaním na pozdĺžne a priečne parkovacie miesta. Riadi riadenie, brzdenie a smer jazdy. Monitoruje predmety a chodcov, aby zabránil kolízii s nimi.

    Parkovanie zjednodušuje aj asistent natrénovaného parkovania, ktorý dokáže zaparkovať auto v známom prostredí až na 50m.

    Súčasťou parkovacích asistentov sú parkovacie senzory s automatickým brzdením, ktoré varujú pred potenciálnou kolíziou s okolitými prekážkami počas parkovania ako aj funkcia manévrovania s prívesom, parkovacia kamera a Top View. Top View zobrazuje pohľad z niekoľkych rôznych uhlov na obrazove infotainmentu cez širokouhlé kamery, ktoré sa nachádzajú na prednej a zadnej časti auta a na spätných zrkadlách. Vďaka 360-stupňovému panoramatickému zobrazeniu budete vedieť ľahšie zaparkovať v úzkych priestoroch.

    Bezpečnostní asistenti

    Predstavujú najmodernejšie systémy pre vaše bezpečie na cestách.

    Front Assist je bezpečnostný systém varovania pred zrážkou. Ak je kolízia neodvratná, začne systém brzdiť, aby minimalizoval jej následky. V kritickej situácií, keď Front Assist zasahuje brzdením a vodič naznačuje, že podniká vyhýbavé kroky, Asistenta pre vyhýbací manéver pomáha cieleným zásahom do riadenia vyhnúť sa prekážke.

    Asistent pri odbočovaní – Turn Assist – má zasa za úlohu sledovať protiidúce vozidlá pri odbočovaní vľavo v nízkych rýchlostiach, najčastejšie na križovatke.

    Asistent prejazdu križovatkou (Crossroad Assist) reaguje na vozidlá alebo cyklistov, ktorí sa v zložitých situáciách blížia k križovatke, najmä pri vjazde na cestu, kde je výhľad zablokovaný zaparkovanými automobilmi, plotmi a inými prekážkami.

    Asistent zmeny jazdného pruhu – Side Assist – zaznamenáva zmeny jazdného pruhu vozidla idúceho za vami a vozidlá nachádzajúce sa v mŕtvom uhle.

    Varovanie pri vystupovaní – Exit Warning – ide o novú bezpečnostnú funkciu, ktorá vizuálne a akusticky varuje vás a ostatných cestujúcich, keď napríklad vychádzate z paralelne zaparkovaného auta, ak by otvorenie dverí mohlo viesť k zrážke s iným vozidlom, cyklistom či kolobežkou.

    Proaktívna ochrana cestujúcich – Crew Protect Assist – pripravuje posádku na náraz. To znamená, že v prípade hroziacej nehody pritiahne bezpečnnosté pásy a privrie elektricky ovládané bočné okná, aby sa zabránilo vniknutiu cudzích predmetov do vozidla.

    Multikolízna brzda – v prípade nehody kedy dôjde k nafúknutiu airbagov zabrzdí auto až do jeho úplného zastavenia, čím zabráni ďalším kolíziám spôsobeným nekontrolovaným pohybom vozidla po nehode.

    A na záver systém rozpoznania únavy vodiča, ktorý monitoruje a hodnotí správanie vodiča. pri rýchlosti nad 70 km/h systém zisťuje odchýlky od normálnej jazdy a posudzuje či je spôsobilý jazdiť. Ak systém zistí únavu vodiča, vo virtuálnom kokpite sa objaví výstražný tón a výstražná správa.

    Špičkové LED osvetlenie

    Najmodernejšie systémy pre vaše bezpečie na cestách.

    Full LED Matrix predné svetlomety

    Najvyššia verzia svetlometov používa LED diódy pre všetky svoje funkcie, ktoré sú výkonnejšie ako štandardné vyhotovenie a obsahujú tiež špičkovú funkciu Matrix. Matrix svetlomety majú rovnaký tvar ako základné LED svetlomety. Vnútorné šesťuholníkové moduly sú doplnené prvkom CrystaliumTM, ktorý pripomína farebné kryštalické sklo.

    Funkcia Matrix

    Pomocou multifunkčnej kamery, ktorá detekuje zdroje svetla z protiidúcich vozidiel, funkcia Matrix Full LED svetlometov maskuje rozloženie svetla okolo iných vozidiel alebo dopravných značiek v reálnom čase  pomocou individuálne prepínateľných LED čipov v každom svetlomete. Výsledkom je dokonale osvetlená cesta pred vozidlom a vyššia bezpečnosť.

    Full LED zadné svetlá

    Zadné Full LED svetlá obsahujú diódy, ktoré plnia všetky úlohy. Medzi ich špeciality patrí pútavý dynamický animovaný ukazovateľ smeru. okrem toho sa tieto svetlá podieľajú aj na animovanej funkcii Coming/Leaving Home – keď je vozidlo zamknuté/odomknuté, predné a zadné svetlá prehrajú svetelnú animáciu.

    Zostaňte online aj na cestách

    Pokročilá konektivita nového modelu Škoda Kodiaq vám uľahčí každodenné používanie vozidla a poskytne vám všetku podporu pre dosiahnutie cieľa vašej cesty včas a v pohodlí.

    Špičkový systém infotainmentu

    Kodiaq ponúka dva typy infotainmentových systémov. Štandardný 10″ Infotainment Media a voliteľný 13″ Infotainment Navi, vrátane čističa displeja v stredovej konzole. Druhý uvedený systém ponúka navigáciu, funkcie na želanie, Personalizáciu 2.0 alebo online rádio. Ďalšími možnosťami sú zvukový systém Canton a head-up displej, ktorý je možné získať ako možnosť za príplatok.

    Škoda Connect

    Škoda Connect kombinuje výber online služieb v logicky rozdelených tematických balíkoch. Či už chcete rozšíriť schopnosti systému infotainmentu, uľahčiť si starostlivosť o technický stav vozidla alebo získať vzdialený prístup k vášmu vozidlu.

    SmartLink

    Systém SmartLink poskytuje spojenie medzi vašim smartfónom a zabudovaným infotainmentom vďaka Apple CarPlay alebo Android Auto. Prehrajte hudbu, navigujte, pracujte s textovými správami a hovormi alebo počúvajte svoj obľúbený podcast.

    Dvojitá schránka na telefóny

    V polici pred stredovým tunelom môžete bezdrôtovo odložiť a nabíjať mobilné telefóny. Model Kodiaq má schránku navyše vybavenú chladením.

    5 USB-C portov

    Škoda Kodiaq je vybavená štyrmi rýchlymi USB-C (45W) – dva vpredu a dva v zadnej časti. V spätnom zrkadle je piaty port USB-C (15W) na nabíjanie palubnej kamery.

    Prirodzené hlasové ovládanie

    Vďaka hlasovej asistentke Laure vaše auto bude doslova visieť na vašich perách a počúvať na slovo. Strohé povely sú minulosťou. Teraz môžete ovládať auto pomocou Laury, asistenta, ktorý rozumie prirodzenej hovorovej reči. Laura vám pomôže ovládať navigáciu, médiá, infotainment, klimatizáciu a textové správy, pričom vám umožní lepšie sa sústrediť na jazdu.

    Núdzové tlačidlá

    Ak ste sa stali účastníkmi alebo svedkami dopravnej nehody, červené tlačidlo SOS okamžite zavolá pomoc. Informačné tlačidlo vás spojí s infolinkou Škoda, aby ste získali viac informácií. Ak máte problém s vozidlom, môžete zavolať pravým tlačidlom priamo do servisu.

    Motory

    Diesel

    2.0 TDI 110 kW 7-stup.automat.

    Selection

    Kombinovaná spotreba: 5,3-5,9 l/10km
    Emisie CO2: 138 – 155 g/km
    Najvyššia rýchlosť: 205km/h
    Prevodovka: 7-stup.automat.
    Zrýchlenie: 10 s na 100km/h
    Druh paliva: Diesel

    Diesel

    2.0 TDI 142 kW 7-stup.automat. 4×4

    Selection

    Kombinovaná spotreba: 6,0-6,6 l/10km
    Emisie CO2: 157 – 174 g/km
    Najvyššia rýchlosť: 220km/h
    Prevodovka: 7-stup.automat. 4×4
    Zrýchlenie: 8 s na 100km/h
    Druh paliva: Diesel

    Mild Hybrid

    1.5 TSI 110 kW 7-stup.automat.

    Selection

    Kombinovaná spotreba: 5,9-6,6 l/10km
    Emisie CO2: 135 – 150 g/km
    Najvyššia rýchlosť: 207km/h
    Prevodovka: 7-stup.automat. 4×4
    Zrýchlenie: 10 s na 100km/h
    Druh paliva: Mild Hybrid

    Všetko pre vaše pohodlie

    Šikovné maličkosti

    Dáždnik vo dverách vodiča

    Integrovaný lievik

    Elektronická detská poistka

    Ochrana hrán dverí

    Smart technológie

    Virtuálny pedál

    USB-C port v spätnom zrkadle

    Elektricky odistiteľné ťažné zariadenie

    Virtuálny kokpit

    Komfortné prvky

    KESSY

    Ambientné osvetlenie

    Vyhrievaný multifunkčný volant

    Batožinový priestor

    Cargo elementy

    Obojstranný koberec

    Sieťový program

    Praktické háčiky

    Tak poďme na to!

    Pýtate sa, čo všetko ešte nový Kodiaq dokáže? Prečítajte si podrobné technické špecifikácie tohto modelu.

    Cenníky a katalógy

    Danubiaservice a Škoda Auto Slovensko s.r.o. si vyhradzujú právo zmeny cien, farieb a technických dát modelov tu zobrazených a opísaných bez predchádzajúceho upozornenia. Autori servera si vyhradzujú právo chýb zápisu a omylu.

    Použité obrázky sú ilustračné a majú len informatívny charakter. Na fotografiách môžu byť zobrazené modely s príplatkovou výbavou, ktorá nie je štandardom pre modely v základnom prevedení. Pre bližšie informácie o sortimente modelov, štandardných a mimoriadnych výbavách, aktuálnych cenách, podmienkach a termínoch dodávok, kontaktujte nášho predajcu vozidiel Škoda.

    Novinky