Tel: 02 / 48484111. Otváracie hodiny: Po-Pi: Predaj 07:30-18:00, Servis 07:00-18:00, So-Ne: Zatvorené

Ďalšie

    Škoda Superb

    Štvrtá generácia ponúka ešte prepracovanejší dizajn, výnimočnú priestrannosť a najmodernejšie technológie.

    Objednajte si nové auto s bonusom 2 300 € a výbavou navyše zadarmo

    Objednajte si nové auto s bonusom 2 300 € a výbavou navyše zadarmo

     

    Transport paket

    Elektrické otváranie kufra s virtuálnym pedálom, bezkľúčové KESSY, …

    Teraz zadarmo v hodnote 843 €

    Exteriér

    Interiér

    Prečo nový Superb Combi?

    Pozoruhodne dômyselný a priestranný interiér

    Superb Combi je známy svojím veľkorysým vnútorným priestorom a veľkým batožinovým priestorom. V kombinácii s najnovšími technológiami, mnohými inovatívnymi riešeniami a množstvo možností konektivity je Superb Combi spoľahlivým partnerom, na ktorého sa môžete spoľahnúť, či už cestujete na obchodné stretnutie alebo na rodinný výlet.

    Elegantný a moderný dizajn

    Robustné proporcie v kombinácií s ostrými líniami, úzkymi svetlometmi, jedinečným tmavými matnými chrómovými doplnkami a až 19-palcovými kolesami vytvárajú okamžite rozpoznateľný, moderný a dynamický dizajn, ktorý robí zo Superbu Combi skutočnú vlajkovú loď značky Škoda.

    Prvotriedny komfort za každých okolností

    Nemusíte cestovať lietadlom, aby ste zažili prvotriedny komfort. Vyhrievané a vetrané masážne sedadlá, trojzónová klimatizácia a množstvo ďalších komfortných prvkov sa postarajú o jedinečný zážitok z jazdy.

    Vaša bezpečnosť je našou prioritou

    Pokiaľ ide o bezpečnosť našich vozidiel, nerobíme žiadne kompromisy. Najpokročilejšie asistenčné systémy pre vodiča zabezpečujú bezpečnosť cestujúcich v modeli Superb Combi a pomáhajú predchádzať kolíziám s ostatnými účastníkmi cestnej premávky. Ak sa nehode nedá zabrániť, cestujúcich chráni až 10 airbagov a systém eCall pomáha privolať pomoc.

    Úžasná technológia

    Nemusíte byť veľkými fanúšikmi moderných technológií, aby ste si mohli vychutnať všetko, čo vám ponúkajú. Superb Combi je nabitý najmodernejšími technológiami a ich výhody pocítite zakaždým, keď si sadnete za volant.

    Všetko pre vašu bezpečnosť

    Travel Assist

    Systémy Travel Assist preberajú čiastočnú kontrolu nad vozidlom, aby vám uľahčili jazdu a zvýšili komfort cestovania. Po aktivácii môže Travel Assist automaticky udržiavať auto v jazdnom pruhu alebo sledovať ostatné vozidlá na ceste.

    Jednoduché parkovanie

    Hoďte starosti s parkovaním za hlavu a zaparkujte aj na najtesnejších miestach stlačením jediného tlačidla. Inteligentný parkovací systém pomáha vodičovi zaparkovať vozidlo v rade paralelne zaparkovaných vozidiel alebo v rade zaparkovaných vozidiel a tiež vychádzať z takýchto parkovacích miest. Systém ovláda volant, brzdy, plynový pedál a smer jazdy (dopredu a dozadu). Rozpoznáva tiež objekty a chodcov a zabraňuje kolíziám s nimi.

    Bezpečnostní asistenti

    Front Assist je bezpečnostný systém varovania pred zrážkou. Ak je kolízia neodvratná, začne systém brzdiť, aby minimalizoval jej následky. Okrem toho tiež systém núdzovo zastaví, ak detekuje, že pred vozidlom cez cestu nebezpečne prechádza chodec alebo prechádza cyklista.

    V kritickej situácií, keď brzdením zasahuje Front Assist (a vozidlo je vybavené adaptívnym tempomatom) a vodič naznačí volantom vyhýbací manéver, pomôže Assistent pre vyhýbací manéver cielenými zásahmi do riadenia obísť prekážku tak, aby sa s ňou vozidlo nestretlo.

    Špičkové LED osvetlenie

    Špičkové LED osvetlenie prináša vyšší výkon, nižšiu spotrebu energie a nové bezpečnostné funkcie. Svetlomety modelu Škoda Superb Combi využívajú pre všetky svoje funkcie LED diódy. Medzi mnohé výhody LED technológií patrí ich dlhšia životnosť a skutočnosť, že sú menej náročné na spotrebu energie. Ich šesťuholníkové moduly dopĺňa Crystallinium – tento úplne nový prvok evokujúci farebné kryštalické sklo prináša do svetlometov nový farebný nádych. Okrem toho sú vybavené bočným svetlom a špičkovou funkciou Matrix.

    Zostaňte online aj na cestách

    Pokročilá konektivita modelu Superb Combi vám uľahčí každodenné používanie vozidla a poskytne vám všetku potrebnú podporu, aby ste sa pohodlne dostali do cieľa.
    Superb Combi ponúka dva typy infotainment systémov, štandardný Škoda Infotainment s 10″ obrazovkou a voliteľný 13″ systém Škoda Navigation, vrátane čístiča displeja v Jumbo Boxe. Oba ponúkajú funkciu Functions on Demand, Personalizáciu 2.0 alebo online rádio. V rámci voliteľných balíkov je možné doplniť ďalšie funkcie, ako napríklad zvukový systém CANTON a head-up displej.

    Úrovne výbavy

    Selection

    • Side Assist
    • Parkovacia kamera vzadu
    • Smart Dials – multifunkčné otočné ovládače
    • Virtuálny kokpit 10″

    L&K

    • Head-Up displej
    • Matrix-LED predné svetlomety
    • Adaptívny podovzok DCC Plus
    • Elektricky ovládané piate dvere s virtuálnym pedálom

    Všetko pre vaše pohodlie

    Skvelé maličkosti

    Čistič displeja

    Odnímateľná priehradka na okuliare

    Vrecko na mobilný telefón

    Integrovaný lievik

    Smart technológie

    Športový podvozok

    Radi si z času na čas vychutnáte jazdu po prázdnej ceste? Potom je pre vás ideálny voliteľný športový podvozok. Dynamický zážitok z jazdy umocňuje o 15mm nižší podvozok, odlišné naladenie pruženia a nižšie položené ťažisko.

    Packet pre zlé cesty

    Ak ste dobrodruh a radi sa vydávate mimo vychodených ciest, paket pre zlé cesty sa vám bude hodiť. Balík Rough Road zvyšuje podvozok o 15mm, obsahuje kryt motora pod karosériou a zakrýva kritické komponenty podvozku, čím poskytuje dodatočnú ochranu pred mechanickým poškodením spôsobeným kontaktom s nerovným povrchom cesty alebo odletujúcimi kamienkami.

    Elektrické zadné dvere s virtuálnym pedálom

    Zadné dvere vozidla Škoda Superb Combi sa dajú voliteľne ovládať stlačením tlačidla zo sedadla vodiča, diaľkovo ovládaným kľúčom alebo stlačením tlačidla na zadných dverách. Elektrické zadné dvere sú vybavené prídavnou funkciou Virtuálny Pedál, ktorá umožňuje ich bezdotykové otváranie a zatváranie.

    USB-C v spätnom zrkadle

    Ak používate autokameru na zaznamenávanie premávky pred vami, oceníte voliteľný prídavný konektor USB-C pri spätnom zrkadle. To znamená, že budete mať zdroj napájania priamo pri kamere a vyhnete sa tým dlhým káblom všade naokolo.

    Komfortné prvky

    Lakťová opierka s držiakom na tablet

    Jedným z prvkov, ktoré Superb Combi ponúka pre maximálne pohodlie cestujúcich na zadných sedadlách, je nastaviteľná zadná lakťová opierka s integrovaným držiakom na poháre a tablety. Ak potrebujete prevážať dlhé predmety, za zadnou lakťovou opierkou sa nachádza priechodný priestor pre náklad.

    2x USB-C porty vzadu

    Už žiadne hádky o USB porty. Superb Combi ich má dostatok. Pre cestujúcich na zadných sedadlách sú pripravené dva USB-C porty s rýchlym nabíjaním (45W).

    Packet na spanie

    Ak si chcete oddýchnuť od tabletu a iných zariadení, Superb má pre vás riešenie. Vďaka špeciálne navrhnutým opierkam hlavy na zadných sedadlách, ktoré sa dajú nakláňať do strán, aby sa hlava nekývala, si na dlhých cestách užijete maximálne pohodlie. Súčasťou balenia sú aj dve prikrývky.

    Dáždnik vo výplni dverí

    Nový Superb Combi má v obidvoch predných dverách priehradku, vrátane integrovaného dáždnika vo dverách vodiča pre prípad, že by vás zastihol dážď. Dáždnik je k dispozícii aj ako príslušenstvo pre druhú priehradku.

    Batožinový priestor

    Elektricky ovládaný kryt batožinového priestoru

    Nastaviteľná dvojitá podlaha

    Sieťový program

    Cargo elementy

    Rozmery!

    Zaujíma vás, čo ešte dokáže Superb Combi? Prečítajte si podrobné technické špecifikácie tohto modelu.

    Novinky